Arkadaşlar heyecanınızı ben de yaşıyorum paylaşıyorum ama hızınıza yetişemiyorum bi ara verin bi soluk alın gençler
ben de sizler gibi akşamları nete giriyorum ve kaldığım yerden son mesajı okuyana kadar baya bi zamanıma saatlerime mal oluyor
Arkadaşlar heyecanınızı ben de yaşıyorum paylaşıyorum ama hızınıza yetişemiyorum bi ara verin bi soluk alın gençler
ben de sizler gibi akşamları nete giriyorum ve kaldığım yerden son mesajı okuyana kadar baya bi zamanıma saatlerime mal oluyor
Şİmdi birde kafama takılan bi soru var 8 tane mıknatıs rotora sıgıyor hatta boşluk kalıyor sadece statöre geçirirken baya bi zorlanıyor ve sıkışıyor kalıyor orada ben buradaki durumu sormak istedim aslında tam olarak.
Emre bey, mıknatıslar rotora tam sığıyorsa traşlamaya gerek yok. Demek oluyorki mıknatısları rotora tutturdunuz.Şİmdi birde kafama takılan bi soru var 8 tane mıknatıs rotora sıgıyor hatta boşluk kalıyor sadece statöre geçirirken baya bi zorlanıyor ve sıkışıyor kalıyor orada ben buradaki durumu sormak istedim aslında tam olarak.