arkaplan
Profesyonel Üye
Merhaba
Elimde resimde görülen ürün var , monofaze 10.07 dolar ( günün fiyatıdır ) var trifazesini de satıyorlar .
Ürünün markasını sildim .
Sonuç : kırsal kesim için taktım ne kadar sonuç alırım bilmiyor bana mantıklı gelmedi ama kısmem iş görür .
Test yapmam için gerekli konumum yok .
Diğer bir üründe ise gerilim ayarlısını görmüştüm .
Açıklama ...
ilk ürünü bağlamak, 1 dakika hakkında beklemek zorunda, kırmızı ışığı kapatmak sonra, ardından ürün çalışacaktır.
Otomatik kurtarma aşırı gerilim ve düşük gerilim koruyucu cihaz modüler tasarım standartları ile uyumludur. devre kartlarına ürünleri güvenilir performans ile kaliteli Elektronik bileşenleri benimsenmesi. güç durumu olduğunda kararsız olduğunu. bu koruma fonksiyonu otomatik olarak aktif olacaktır. kez ürünlerin sınırlı aralığı aştığında, bu güvenle korumak amacıyla otomatik olarak kesecektir Elektrik ekipmanları ve kişiler. cihaz 1 dakika içinde yeniden kaynağı, güç normale döner olduğunda.
Yeşil gösterge ekran, zaman güç normal kaynağı.
Kırmızı gösterge ekran, güç aşırı gerilim veya gerilim altında olduğunda.
Yükleme: 35mm Din ray.
Ana Teknik Şartname:
1. Nominal AC gerilimi 230V±10% ve frekans 50Hz/60Hz
2. Passing Max Akım: 40A
3. Max. Yükleme gücü: 8.8KVA
4. Over-gerilim aksiyon kesme değer: > 275VAC +/-5 V
5. Normal gerilim değeri: 165-275VAC
6. Under-gerilim aksiyon kesme değer: < 160VAC +/-5 V
7. Aşırı gerilim ve düşük gerilim cut-off: < 1 s
8. Electricity iletilmesi sonra gecikme cut-off: < 60 s
9. Self güç tüketimi < 2 W
10. Elektrik makineleri hayat = 100000 kez
11. Boyut: 35L * 70 W * 77Hmm
12. Yükleme: 35mm Din ray
Trimbox Hakkında
Arkadaşlar olumlu ,olumsuz yazı yazmış .
İstenen konunda firma kendine güveniyorsa ürün garantisi sonsuz ve cihaz yanmasına sonsuz garanti diğer üçüncü sahis garantisi ( işcilik , ,iş kaybı vs gib ) sonsuz garantiyi kabul ediyorsa hiç düşünmeden taktırın dedim !!!
Kolay Gelsin .
Elimde resimde görülen ürün var , monofaze 10.07 dolar ( günün fiyatıdır ) var trifazesini de satıyorlar .
Ürünün markasını sildim .
Sonuç : kırsal kesim için taktım ne kadar sonuç alırım bilmiyor bana mantıklı gelmedi ama kısmem iş görür .
Test yapmam için gerekli konumum yok .
Diğer bir üründe ise gerilim ayarlısını görmüştüm .
Açıklama ...
ilk ürünü bağlamak, 1 dakika hakkında beklemek zorunda, kırmızı ışığı kapatmak sonra, ardından ürün çalışacaktır.
Otomatik kurtarma aşırı gerilim ve düşük gerilim koruyucu cihaz modüler tasarım standartları ile uyumludur. devre kartlarına ürünleri güvenilir performans ile kaliteli Elektronik bileşenleri benimsenmesi. güç durumu olduğunda kararsız olduğunu. bu koruma fonksiyonu otomatik olarak aktif olacaktır. kez ürünlerin sınırlı aralığı aştığında, bu güvenle korumak amacıyla otomatik olarak kesecektir Elektrik ekipmanları ve kişiler. cihaz 1 dakika içinde yeniden kaynağı, güç normale döner olduğunda.
Yeşil gösterge ekran, zaman güç normal kaynağı.
Kırmızı gösterge ekran, güç aşırı gerilim veya gerilim altında olduğunda.
Yükleme: 35mm Din ray.
Ana Teknik Şartname:
1. Nominal AC gerilimi 230V±10% ve frekans 50Hz/60Hz
2. Passing Max Akım: 40A
3. Max. Yükleme gücü: 8.8KVA
4. Over-gerilim aksiyon kesme değer: > 275VAC +/-5 V
5. Normal gerilim değeri: 165-275VAC
6. Under-gerilim aksiyon kesme değer: < 160VAC +/-5 V
7. Aşırı gerilim ve düşük gerilim cut-off: < 1 s
8. Electricity iletilmesi sonra gecikme cut-off: < 60 s
9. Self güç tüketimi < 2 W
10. Elektrik makineleri hayat = 100000 kez
11. Boyut: 35L * 70 W * 77Hmm
12. Yükleme: 35mm Din ray
Arkadaşlar daha önce trimbox kullanan varmı kataloğu inceledim 275 volta deveye girer diyor 260 devreye girmeyecek nasıl koruyacak o zaman deneyenler varsa bilgilerini paylasirsa sevinirim tesekkurler
Trimbox Hakkında
Arkadaşlar olumlu ,olumsuz yazı yazmış .
İstenen konunda firma kendine güveniyorsa ürün garantisi sonsuz ve cihaz yanmasına sonsuz garanti diğer üçüncü sahis garantisi ( işcilik , ,iş kaybı vs gib ) sonsuz garantiyi kabul ediyorsa hiç düşünmeden taktırın dedim !!!
Kolay Gelsin .