WIN 2014 Otomasyon Fuarı

Kısmetse Yarın oradayım.İlk defa katılacağım.
 
Çok büyük, olabildiğince erken git bence, bitiremeyebilirsin...
Hataydan geliyorum saat 10 gibi ordayım saat 20 de uçağım var yetişirim umarım.Birde Hocam ben ilk defa geliyorum yukarıdada belirtmiştimde Atatürk hava alanından en hızlı bir şekilde Tüyap'a
nasıl gidebilirim
 
Havaalanından iç hatlardan çıkınca sağa dön, solunda asansörler var, en alta in, metro diye yazar düğmede. baya uzun bir yol yürüdükten sonra metro girişindesin, bir jeton al :) geçişi yap ve metroya bin.

Yeni bosna durağında in. 2. durak zaten. Oradan Metrobüs durağına geç. Metrodan çıkınca sor hemen yanında zaten yönlendirirler seni. (Bu arada 1. durakta CNR ve İFM fuar merkezleridir, solunda kalan alan)

Metrobüsün AVCILAR yönüne geç, gelen ilk otobüse bin. (Tabelalaları okursan kimseye bir şey sorman gerek kalmaz zaten.) Son durak avcılarda in. Herkes iner zaten. 25m ileri git, orda BEYLİKDÜZÜ otobüsü seni bekliyor olacak. Ona bin, bu aktarma ücretsiz. Çünkü duraktan çıkış yapmıyorsun.

Bindiğin otobüsün son durağı zaten TÜYAP, kalabalığı takip et, kalabalık seni oraya götürür. Ben yine de söyleyeyim, turnikelerden çıkınca sağa dön, üstgeçite çık, in, karşında...

İyi Gezmeler...
 
Havalimanından direk metrobüse geçin, tüyaba kadar götürür sizi o en hızlı biçimde.
 
Taksi mecburiyetiniz yok, havalimanından metro'ya binip 2 istasyon sonrasında yani yenibosna istasyonunda inerseniz, oradan metrobüse kolayca ulaşabilirsiniz.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,925
Mesajlar
921,737
Kullanıcılar
451,093
Son üye
Mustii54

Yeni konular

Geri
Üst