Adamın Biri
Üye
Arkadaşlar selamlar cihaza 4'5v yerine 12v adaptör bağladım ve pat diye bir ses geldi. Neye zarar vermişimdir? Neyi değiştirmem lazım? Şimdiden teşekkürler..
Cihaz nedir ? Elektronik kartın fotosunu alalım? Ölçü aletiniz var mı ?Arkadaşlar selamlar cihaza 4'5v yerine 12v adaptör bağladım ve pat diye bir ses geldi. Neye zarar vermişimdir? Neyi değiştirmem lazım? Şimdiden teşekkürler..
Cihaz bebek beşiğinin dönencesi. Kartın fotosu şuan elimde değil malesef. Ölçü aletim yok. Sadece yüksek akımda ilk zarar görecek yer mantığı üzerinden sormuştum.Cihaz nedir ? Elektronik kartın fotosunu alalım? Ölçü aletiniz var mı ?
Merhaba. Hoş geldiniz. Umarız güzel vakit geçirirsiniz.Arkadaşlar selamlar cihaza 4'5v yerine 12v adaptör bağladım ve pat diye bir ses geldi. Neye zarar vermişimdir? Neyi değiştirmem lazım? Şimdiden teşekkürler..
Merhaba teşekkürler. Yarım saate fotoğraflayacağım inşallah. Bahsettiğim cihazda muhtemel elektronik devreler var çünkü lamba, titreşim, müzik, aux girişi ve dönence özelliği mevcut. Sorunun motor olduğunu düşünmüyorum ama dediğiniz gibi fotoğraflamam en doğrusu olacak sanırım. Teşekkürler..Merhaba. Hoş geldiniz. Umarız güzel vakit geçirirsiniz.
Kutucuğun içini açıp fotoğraflarsanız belki fikir çıkabilir . Bunun içinde Elektronik devre olduğunu ben çok sanmıyorum. Motor öyle hemen yanarmı oda şüpheli. İçerisin görmeyi şahsen ben çok isterim.
İyi forumlar....
Bir zaman bu dönenceyi hediye ederlerdi. Şimdi baktım fiyatı 500 TL filan. Eyvah eyvah. İnşallah onarım görürMerhaba teşekkürler. Yarım saate fotoğraflayacağım inşallah. Bahsettiğim cihazda muhtemel Elektronik devreler var çünkü lamba, titreşim, müzik, aux girişi ve dönence özelliği mevcut. Sorunun motor olduğunu düşünmüyorum ama dediğiniz gibi fotoğraflamam en doğrusu olacak sanırım. Teşekkürler..
Yazılar okunmuyor malesef. Sağolun..Daha yakın net ( kaliteli ) fotolar çekmeniz arkadaşlar yardımcı olabilsinler.
Üzerinde yazı veya numara varsa yazmanız.
Kolay gelsin sağlıcakla