Kumtel 1200W Elektrikli Isıtıcı Hk.

Dowidzenia

Üye
Merhabalar,

Kumtel marka 1200W elektrikli ısıtıcı kullanıyorum. Daha alalı 2 hafta olmuşken bu zamana kadar gayet güzel kullanıyordum. Fakat 2 gün önce fişe takar takmaz anında Sigorta atıyor. Açma kapama tuşu kapalı olduğu halde taktığım anda sigortayı attırıyor. Bina daha 1 yıllık ve çok yeni Elektrik tesisatına sahip. Sizce bu neden olur?

İyi Forumlar.

Merhabalar,

Kumtel marka 1200W elektrikli ısıtıcı kullanıyorum. Daha alalı 2 hafta olmuşken bu zamana kadar gayet güzel kullanıyordum. Fakat 2 gün önce fişe takar takmaz anında Sigorta atıyor. Açma kapama tuşu kapalı olduğu halde taktığım anda sigortayı attırıyor. Bina daha 1 yıllık ve çok yeni Elektrik tesisatına sahip. Sizce bu neden olur?

İyi Forumlar.

Aleykümselâm .

Fakat 2 gün önce fişe takar takmaz anında sigorta atıyor.

Atan siğorta mı ? kaçak akım rölesi mi ?
Siğorta atıyorsa kısa devre var .
Kakr rölesi atıyorsa kaçak var .

Sizin yapacaklarınız .
Uzatma kablo kullanmayınız !!!
Diğer bir yerde dairenin prizde ve diğer bir dairede çalışırlık kontrolu yapmanız .

Sonuç olumsuz ise .
Kumtel 1200W elektrikli ısıtıcıya elinizi sürmeden ( tamiri kendiniz yapmayın ) tamiri için servise vermeniz garantisini bozmayınız .

Kumtel 1200W elektrikli ısıtıcı düşme , darbe ve kablo çekiştirme durumu gibi oldu mu ? ( servis garanti dışı bırakabilir ? )

Test yaparken güvenlik önlemleri almayı unutmayınız .
Kolay Gelsin Sağlıcakla .

Cihaz içinde yada kabloda kısa devre var.

Cihaz kapalı iken bile atması kablo sorunu gibi görünüyor.
Yanıtınız için teşekkür ederim.
Aleykümselâm .

Fakat 2 gün önce fişe takar takmaz anında Sigorta atıyor.

Atan siğorta mı ? kaçak akım rölesi mi ?
Siğorta atıyorsa kısa devre var .
Kakr rölesi atıyorsa kaçak var .

Sizin yapacaklarınız .
Uzatma kablo kullanmayınız !!!
Diğer bir yerde dairenin prizde ve diğer bir dairede çalışırlık kontrolu yapmanız .

Sonuç olumsuz ise .
Kumtel 1200W elektrikli ısıtıcıya elinizi sürmeden ( tamiri kendiniz yapmayın ) tamiri için servise vermeniz garantisini bozmayınız .

Kumtel 1200W elektrikli ısıtıcı düşme , darbe ve kablo çekiştirme durumu gibi oldu mu ? ( servis garanti dışı bırakabilir ? )

Test yaparken güvenlik önlemleri almayı unutmayınız .
Kolay Gelsin Sağlıcakla .
Merhaba, tuşları kapalı olduğu halde fişe takmamla sigorta atıyor. Evdeki tüm prizlerde denedim yine aynı. 2 gün önce görmeyip takılıp cihaza sert bir darbe vurmuştum.

Forum istatistikleri

Konular
129,867
Kullanıcılar
452,732
Son üye
erencok

Yeni konular

Geri