Sadece 1 adet USB fare var, laptopun kendi klavyesini kullanıyorum.Bu vaziyete göre senin PC de iki tene klavye görünüyor.
İkisi de takılı mı yoksa USB klavyeyi söktün mü.
Çünkü şu anda USB klavye aktif gibi görünüyor.
O USB FARE benim PC deki gibi klavyeli farelerden ise PC nin kafası karışmış olabilir.Sadece 1 adet USB fare var, laptopun kendi klavyesini kullanıyorum.
Sadece 1 adet USB fare var, laptopun kendi klavyesini kullanıyorum.
Klavye TR den başka bir dile geçmişse yazılan karakterler tutmaz ve giriş pinin yanlış olur.Açılışta pin yanlış diyor
Klavye Türkçe Q ayarlı.Erişebilirlilikten de sanal klavye kullanarak da pini yazıyorum yanlış diyorKlavye TR den başka bir dile geçmişse yazılan karakterler tutmaz ve giriş pinin yanlış olur.
Klavye karakteristiği değiştirilebilir.Klavye Türkçe Q ayarlı.Erişebilirlilikten de sanal klavye kullanarak da pini yazıyorum yanlış diyor
Bu windows 10 u nasıl yapmışlarsa her şey için şifreyi gir diyor.Güvenli modda açayım diyorum şifre diyor.Komut modunda şifre.Yani çözüme ben ulaşamıyorum.Klavye karakteristiği değiştirilebilir.
Bu değişimin nerede ve nasıl olduğunu çözmek zordur.
İşletim sistemi açıldıktan sonra klavye istenilen modda kullanılabilir ve tüm karakterler bile değiştirilebilir.
Sanal klavyede de yazılan şifre yanlış ise o halde bir ihtimal giriş şifresinin bir şekilde değiştirilmesi durumu olabilir.
NOT:
O yıllarda PC ile birlikte kurtarma DVD'leri verilirdi.
Bunlar elinde mevcut ise tavsiye ederim.