Led devresi

fb1bb.jpg

devre bu şekilde. ledlerin ne şekilde bağlı olduğunu bilmediğim için seri bağlantı olarak gösterdim. led dirençlerini siz bağlantıya göre ayarlarsınız. devrede uln2003 seven darlington array var. kanal başına 500ma veriyor. siz devreyi yapın sonra program yazarım.

fb1bb.jpg

devre bu şekilde. ledlerin ne şekilde bağlı olduğunu bilmediğim için seri bağlantı olarak gösterdim. led dirençlerini siz bağlantıya göre ayarlarsınız. devrede uln2003 seven darlington array var. kanal başına 500ma veriyor. siz devreyi yapın sonra program yazarım.

Hocam öncelikle ilgilendiğiniz için teşekkür ederim. Verdiğiniz devreyi kurdum en alttaki PIC in hpwm çıkışındaki yavaşça yanacak olan ledler yaklaşık 40 adet beyaz mantar led ULN2003 yeterli gelir mi? Bütün ledler seri bağlı. Geriye birtek yazılım kaldı.

40 adet led seri bağlı olamaz 120v gerekir.

12 v için 4 adet seri bağlı gruplar olması lazım. bir led 20 ma çekse. 4 erli seri için 40/4 ten 10*20ma 200ma olduğundan uln2003 olur.

40 adet led seri bağlı olamaz 120v gerekir.

12 v için 4 adet seri bağlı gruplar olması lazım. bir led 20 ma çekse. 4 erli seri için 40/4 ten 10*20ma 200ma olduğundan uln2003 olur.

Hocam kusura bakmayın yanlış belirtmişim. 40 adet led 3 erli seri gruplar halinde paralel bağlı. Seri gruplarda 3 led ve 1 direnç var. Diğer ledler 3 er tane.

elinizde programlayıcı varmı. şimdi programı yzıp göndersem yüklüyebilrimisiniz

tamam şimdi forumdan ayrılmayın yazmaya başlıyorum. bana mail adresi verirseniz buradan hexleri göndereyim

İstemek doğru olurmu bilmiyorum ama açık kodları da gönderebilir misiniz?

Forum istatistikleri

Konular
129,880
Kullanıcılar
452,758
Son üye
aprnck

Yeni konular

Geri