Ahmet_gr
Üye
az once yenilenebilir enerji ile ilgili herseyi biraktim.nedenini soracak olursniz rotoru takip 250-300 devirde 1.20 v verdi akim ise 20mA gercwkten biraktim yaptigim.masraflara hic ve hic deymedi kucuk oyuncak motorlari dahi1.5v veriyo ben esswkkadar motor yaptim bi bokun oldugu yok...
Alternator calismasina basladigim gunden beri olumsuzluklar yasiyorum.
- Arkadaslarim yapamazsin, olacak is degil, bosuna ugrasma 200 - 250 euro ya hazirlari var..
dediler beni sinir ettiler...
- Miknatis konusunda cok sikinta yasadim, yasadigim ulkede pek bulunmuyor tek bir yerde buldum simdiye kadar o da tanesi 5.16 euro olculeride 15x10x5 .. Neohobi sitesi ile iletisime gectim buraya gonderebileceklerini soylediler tamam dedim herseyi hazirladim neohobi sitesinde 15x10x5 stokta tukendi. 2 ay gider elimize ulasmasi dediler.
Miknatis.gen.tr de buldum 15x15x5 olculerinde telefonla aradim miknatis dedim 15x15x5 dedim.. Adam bana anlamadim dugun davetiyesi mi lazim dedi sonra ortasini bulduk fakat ellerinde 15x15x5 yok.. en yakin 20x20x5 mi ne dedi bu seferde ben istemedim.
Daha sayayimmi? Bu olumsuzluklarin hepsi beni daha iyisini en iyisini yapmak icin kamciladi. Kamciliyorda. Is inada bindi olacak..
Simdi siz ilk yasadiginiz olumsuzlukta pes ediyorsunuz. Ustelik Emre beyin yazdiklarida dogruysa, oyunu kuralina gore oynamamissaniz olumsuz olmasi buyuk olasilik.
Temennim, bu basarisiz sonucun sizi daha da hirslandirmasi.