190volt elektirik var

Öncelikle voltaj nereden itibaren düşüyor onu tespit edin derim örneğin aynı hattan beslenen komşularınızdada varmı onlarda yoksa nötr hattınızı kontrol ettirmelisiniz. Sadece ölçü aletiyle voltaj ölçerek değil her ölçtüğünüz noktayı yüke bindirerek voltaj ölçümü yapın ve önce sorunu tespit edin tedaviyi ona göre yazarız.
 
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
Bizim mahallede de voltaj dalgalanmaları var herhangi bir elektronik eşyamız bozulmuş değil.Fakat Ben bina girişine bir voltaj regülatörü taktırmayı düşünüyorum (bu arada binada 3 daire var) hangi marka ve model regülatör önerirsiniz. Birde bu konuda biraz aydınlatırsanız sevinirim. yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
 
gerilim düsüklügü için TEDAŞ'a basvurmanız gerekmektedir. Eger oturmus oldugunuz ev dagıtım trafosuna cok uzaksa bulundugunuz mahale gerilim düsüklügünü gerekce gostererek yeni bir dagıtım kabini talebinde bulunabilirsiniz.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,818
Mesajlar
920,722
Kullanıcılar
450,908
Son üye
mert095

Yeni konular

Geri
Üst