regülatör sorunu

esenli76

Üye
Katılım
29 Eyl 2008
Mesajlar
9
Puanları
1
Yaş
40
elimde 7 Kv lık regülatör bulunmaktadır.voltaj 250 yi geçince kısa devre koruması faaliyete geçip elektriği kesmektedir.ancak regülatör müzik ses sistemi tesisatında kullanıldığı için sorun çıkarmaktadır.kısa devre korumasını iptal etmek mümkün mü?iptal edersek regülatör sağlıklı çalışmasını sürdürebilir mi?
 
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
koruma sistemin elektronikse üzerindeki potlardan gerilim limitini ayarlaya bilirsin iptal edersen aşırı gerilimlerde sorun yaşarsın
 
Kesinlikle koruma devresini iptal etme çünkü adı üstünde koruma devresi senin sorunun jeneratörün voltaj regülasyonu ile ilgili kullandığın jeneratör büyük ihtimalle kondansatör ikazlı oldugu için sorun oluyor elektronik regülatöre sahip bir jeneratörle sorununu çözebilirsin cihazlarının arıza görmesini istemiyorsan kondansatör ikazlı jeneratörlerde voltaj çıkışı pek düzenli olmuyor Başarılar
 
voltaj 240 gecince koruma kesmeli iptal edersen regülatöre bağlı ciihazların yanar
 

Forum istatistikleri

Konular
129,191
Mesajlar
924,093
Kullanıcılar
451,554
Son üye
elektrikci7716

Yeni konular

Geri
Üst